Ukara Pitakon Radio

Apa sapa kepriye kapan. Ukara uga ditegesi rangkaian tembung kang wujud gagasan pikiran awujud katrangan pitakon panjaluk utawa maksud liyane.



Gaweo Ukara Pitakon Gunakake Tembung Ing Ngisor Iki Sopo Opo Piro Kapan Ning Endi Kepriye

Dene anggone ngrakit ukara iku kudu mawa wewaton ing bab babagan utawa perkara apa kang ditakokake.

Read more

Ukara Pitakon

Andharan pitakon lan pakon add to my workbooks 0 download file pdf embed in my website or blog add to google classroom. Ukara iki nduweni intonasi dhewe ora padha karo intonasi ukara andharan lan pitakon.



Gaweo Ukara Pitakon Gunakake Tembung Ing Ngisor Iki Sopo Opo Piro Kapan Ning Endi Kepriye

Tembung tembung kang bisa ngasilake rimbag agnya iku ana papat.

Read more